אצלנו ב suga-cake ניתן להזמין עוגה עד יומיים לפני הארוע.
העוגות נאפות לפי הזמנה ונעשות באהבה גדולה!
מומלץ לשמור את העוגה במקום קריר, לא במקום עם חשיפה לשמש אך לא במקרר מכיוון שבצק סוכר רגיש ללחות.
לאחר הפריסה ניתן להכניס למקרר.
עוגה יכולה להשאר טריה 3-4 ימים לאחר שצופתה בבצק סוכר. מכיוון שבצק הסוכר הוא אטום, הואשמור על הלחות הפנימית של העוגה ולכן היא שומרת על טריותה.
לא. עוגה מצופה מבצק סוכר חייבת להיות עוגה בחושה מכייון שלא ניתן לצפות עוגות קרם וכמו כן העוגה צריכה להיות "חזקה" ויציבה בכדי שבצק הסוכר לא יקרוס לתוכה